Welkom

Welkom op de website van de Ds. J. Bogermanschool te Oosterland. Onze reformatorische school ligt op het eiland Schouwen – Duiveland. De school telde per 1 oktober 2018 in totaal 139 leerlingen. Het grootste gedeelte van de leerlingen komt uit Oosterland en een aantal leerlingen uit Zierikzee en Nieuwerkerk.

Momenteel bestaat het team uit een directeur, onderbouw- en bovenbouwcoördinator, IB-er, 7 groepsleerkrachten, waarvan een aantal fulltime en een aantal parttime, 3 onderwijsassistenten, 2 vaste invalkrachten, 1 administratieve ondersteuner, 2 peuterleidsters en 1 interieurverzorgster. Hiermee komt het aantal medewerkers in totaal op 19. De peuterleidsters vallen in principe onder stichting Kibeo kinderopvang.
Het schoolbestuur telt 7 leden, waarvan er statutair 4 behoren tot de Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland en 3 tot de Gereformeerde Gemeente.

De kerkelijke achtergrond van de leerlingen is divers. Ze behoren tot de Gereformeerde Gemeente in Nederland, Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland, Gereformeerde Gemeente, Hersteld Hervormde Kerk en Protestantse Kerk in Nederland.

Uitgebreide informatie over onze school kunt u vinden in onze schoolgids, die u via deze website kunt bekijken of downloaden in het beveiligde gedeelte. Klik hiervoor in het menu op: Voor de ouders.